Praxis

Bouwmarkt Praxis had twee kleine vestigingen in Apeldoorn. Op de voormalige locatie van Muller Wagenbouw werden deze samengevoegd tot één grote vestiging. De Praxis Megastore aan de Kayersdijk maakt zijn naam zeker waar met een oppervlakte van circa 5000 vierkante meter.

bekijk project
Omlaag

Remeha

Het oer-Apeldoornse bedrijf Remeha –bekend door haar CV-ketels- is sinds jaar en dag gevestigd op de locatie van bedrijvenpark ZUID. De afgelopen jaren heeft deze organisatie zich sterk ontwikkeld en haar bedrijfshuisvesting met ambitieuze verbouwplannen fors uitgebreid. Met het oog op de toekomst heeft zij op ZUID recentelijk een fors perceel verworven ten behoeve van verdere uitbreidingen.

bekijk project
Omlaag

BDR Thermea

BDR Thermea is een toonaangevende producent en distributeur op het gebied van verwarming- en warmwatersystemen. In 2017 realiseerde zij met meer dan 6500 werknemers in ruim 80 landen bijna twee miljard omzet. Het hoofdkantoor van deze multinational, waartoe ook Remeha behoort, is gevestigd in het voormalige kantoor van BASF Color Solutions en biedt een vrij uitzicht over het Apeldoornse Kanaal.

bekijk project